Υπάρχει ελπίδα: Λάκωνας χάρισε ζωή σε ένα δεκάχρονο παιδί

Μέσω εθελοντικής δωρεάς μυελού οστών

Παρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2019 12:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υπάρχει ελπίδα: Λάκωνας χάρισε ζωή σε ένα δεκάχρονο παιδί

Ένας ακόμα εθελοντής δότης μυελού των οστών από τη Λακωνία ολοκλήρωσε τη διαδικασία μεταμόσχευσης αιμοποιητικων κυττάρων, δίνοντας ζωή σε ένα μικρό παιδί 10 ετών που πάσχει από λευχαιμία.

Ο Γιώργος είναι εθελοντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των οστών του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας». Μετά από επικοινωνία μαζί του, ο ίδιος εξέφρασε την χαρά του και την ευχή του «να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει στην ζωή με υγεία και δύναμη το μικρό παιδί».

Όπως αναφέρει ο κ. Κώστας Γραφάκος από τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», «ο Γιώργος έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών μετά την ενημέρωση από την ομάδα μας και εξαιτίας αυτού του γεγονότος αισθανόμαστε ευτυχείς και παίρνουμε λίγη από την χαρά του για την εξέλιξη αυτή!

Οι ευχές και οι προσευχές μας είναι όλες για καλή ανάρρωση και επάνοδο στην ζωή του μικρού αυτού παιδιού».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών