Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Λακωνία λόγω κακοκαιρίας

Το βράδυ της Κυριακής

Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2019 14:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Λακωνία λόγω κακοκαιρίας

Αρκετά προβλήματα και στη Λακωνία προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε το βράδυ της Κυριακής (22/12) πολλές περιοχές της χώρας.

Η επέλαση των ακραίων φαινομένων προκάλεσαν πλημμυρικά φαινόμενα σε ορισμένες περιπτώσεις, ενώ εντονότερα προβλήματα σημειώθηκαν στην ηλεκτροδότηση σε περιοχές της Σπάρτης και των γύρων χωριών, αλλά και σε άλλα τμήματα του νομού.

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, των θυελλωδών ανέμων και των κεραυνών που έπληξαν το νομό –κυρίως τις βραδινές ώρες της Κυριακής– συνέπεια ήταν οι διακοπές του ηλεκτρικού και η αυξομείωση της τάσης του ρεύματος. Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, προβλήματα κατεγράφησαν –ενδεικτικά– στην κατοικημένη περιοχή περιμετρικά της πόλης, αλλά και σε χωριά όπως η Μαγούλα, το Παλαιολόγιο, το Καλάμι, ο Κλαδάς, οι Καρυές, η Βαμβακού κ.α..

Από την πρώτη στιγμή που παρατηρήθηκε αστάθεια στο δίκτυο και υπήρξε αναφορά δυσλειτουργίας της ηλεκτρικής παροχής σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, οι τεχνικοί του ΔΕΔΗΕ βρίσκονταν επί ποδός, καταφέρνοντας να αποκαταστήσουν το μεγαλύτερο ποσοστό των βλαβών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα