Φιλάνθρωπος για μια ακόμα φορά

Μισό τόνο κρέατος για άπορες οικογένειες διέθεσε ο ομογενής Ευστ. Βαλιώτης

Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2019 18:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Φιλάνθρωπος για μια ακόμα φορά

Πιστός στο «ραντεβού» του με την αλληλεγγύη και την προσφορά, ο Λάκωνας ομογενής επιχειρηματίας και μεγάλος ευεργέτης του νομού κ. Ευστάθιος Βαλιώτης άνοιξε και φέτος την «αγκαλιά» του σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης. Ειδικότερα, ο δωρητής του κτηρίου του πρώην ΤΕΙ (νυν ΑΕΙ) στον Κλαδά διέθεσε στη Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης συνολικά 500 κιλά κρέατος, προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες και σε ασθενείς πολίτες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΙΜΜΣ έχει ως εξής: «Ο εκλεκτός ομογενής μας κ. Ευστάθιος Βαλιώτης από την Βορδώνια, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νεώτερους και καύχημα για τους μεγαλύτερους, πρόσφερε στην Ιερά Μητρόπολή μας πεντακόσια (500) κιλά κρέατος, προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες και σε ασθενείς συνανθρώπους μας.

Εκφράζουμε και δημόσια τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας στον κ. Βαλιώτη και ευχόμεθα και σ’ αυτόν και σ’ όλη της οικογένειά του υγεία, κάθε ευτυχία και παντοτεινή χαρά».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα