Στα Γηροκομεία Γυθείου και Σπάρτης οι Πνευματικοί Δημιουργοί Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 24 Δεκέμβριος 2019 15:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στα Γηροκομεία Γυθείου και Σπάρτης οι Πνευματικοί Δημιουργοί Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Ενόψει των Χριστουγέννων, ο πρόεδρος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος» επισκέφθηκαν την Παρασκευή 13/12, το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Γυθείου «Άγιος Παντελεήμων» και τη Δευτέρα 16/12, το Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Τα μέλη ενημερώθηκαν από τη διευθύντρια του Γηροκομείου Γυθείου και τον διευθυντή του Γηροκομείου Σπάρτης, για την κατάσταση των ιδρυμάτων, το επιτελούμενο έργο, την καθημερινή διαβίωση και τις ιδιαίτερες ανάγκες των ηλικιωμένων ατόμων που διαμένουν στα γηροκομεία.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Ένωσης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους γέροντες και τις γερόντισσες, να τους ευχηθούν «καλές γιορτές» και αφού υποσχέθηκαν στις διευθύνσεις των γηροκομείων, ότι θα σχεδιάσουν από κοινού, δράσεις για την ηθική στήριξη των ηλικιωμένων, τους παρέδωσαν παραδοσιακά μελομακάρονα για να προσφερθούν σε όλους τους εργαζόμενους και γηροκομούμενους των ιδρυμάτων τους.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα