Λάκαινα η νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Ποια είναι η Μονεμβασιώτισσα Ειρ. Αγγελάκου

Τρίτη, 24 Δεκέμβριος 2019 16:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λάκαινα η νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Η Λάκαινα διατροφολόγος – διαιτολόγος κ. Ειρήνη Αγγελάκου είναι η νέα διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας-αναπληρώτρια διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, με απόφαση του Υπουργείου Υγείας το οποίο προχώρησε σε 13 διορθωτικές αλλαγές στις διοικήσεις νοσηλευτικών ιδρυμάτων της χώρας.

Η Ειρ. Αγγελάκου κατάγεται από τη Μονεμβασιά και έχει υπηρετήσει ως προϊσταμένη του Τμήματος Διατροφής στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας - Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων,  διατροφολόγος - διαιτολόγος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, εργαστηριακή συνεργάτιδα  στο ΤΕΙ Καρδίτσας (Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών).  Έχει σπουδάσει  στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Στην πρώτη της τοποθέτηση μέσα από τα social media η κ. Αγγελάκου, τόνισε ότι «...ένα νέο μονοπάτι αποφάσισα να ακολουθήσω και η εμπειρία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από την ενασχόληση μου στον χώρο της υγείας σε διάφορες θέσεις, να βρει εφαρμογή και δημιουργική δίοδο. Και με τους κατάλληλους συνεργάτες, να τοποθετήσω ένα λιθαράκι στην βελτίωση του χώρου της υγείας, όπου οι πολίτες θα μπορούν να γίνονται αποδέκτες των κατάλληλων υπηρεσιών υγείας», σημείωσε η νέα διοικήτρια του ΓΝ Αμαλιάδας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα