Οι φιλόλογοι της Λακωνίας ευχαριστούν για την «Ωδή στο δημοτικό τραγούδι»

Παρασκευή, 27 Δεκέμβριος 2019 12:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι φιλόλογοι της Λακωνίας ευχαριστούν για την «Ωδή στο δημοτικό τραγούδι»

Μετά την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης «Ωδή στο δημοτικό τραγούδι», την Παρασκευή 13/12 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης, με ομιλητή τον δημοσιογράφο, συγγραφέα, μελετητή κι ερευνητή του δημοτικού τραγουδιού Παντελή Μπουκάλα, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λακωνίας ευχαριστεί θερμά: α.  Το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης, β. Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης για τη συνδιοργάνωση.

Επίσης, ευχαριστεί: τον κ. Λάμπρο Λαμπρόπουλο και το ΜΜΕ που εκπροσωπεί για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης, τον κ. Αθανάσιο Ρουμελιώτη για τη φωτογράφηση και τον κ. Γεώργιο Κωστιάνη για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Σπάρτης για τη φιλοξενία και το σύνολο των τοπικών, έντυπων και ηλεκτρονικών, μέσων ενημέρωσης που προέβαλαν την εκδήλωση.

Επιπλέον, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λακωνίας ευχαριστεί, επίσης, τους μουσικούς και τους μαθητές «που απέδωσαν μοναδικά τα τραγούδια της εκδήλωσης και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους».

Τέλος, ο Σύνδεσμος καταλήγει: «Πιστοί στις αρχές μας και τις κοινές αξίες, θα εξακολουθήσουμε να συμβάλλουμε στις πνευματικές εκδηλώσεις του τόπου μας και να προάγουμε την παιδεία και τον πολιτισμό».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

Χρηστέα Diesel Service
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα