Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης απευθύνει ευχαριστίες

Παρασκευή, 27 Δεκέμβριος 2019 12:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης απευθύνει ευχαριστίες

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης στο κέντρο «ΑΜΙ» στη Μαγούλα.  

Το Ειδικό Σχολείο ευχαριστεί «ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης πατέρα Ιωάννη Πορφύρη διευθυντή του Ιδρύματος χρονίως πασχόντων “ο Άγιος Παντελεήμων”, τους βουλευτές Λακωνίας κ.κ. Δαβάκη Αθανάσιο και Κρητικό Νεοκλή, τον δήμαρχο Σπάρτης κ. Δούκα Πέτρο, την κ. Ζαχαράκη - Αναστασοπούλου Γεωργία, αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής, τον πρόεδρο του συλλόγου των ΑΜΕΑ κ. Λαμπρινάκο Σταύρο και τον Πολιτιστικό – Μουσικοχορευτικό Σύλλογο Σπάρτης “Χοροδρόμοι” που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους για μια ακόμα φορά».

«Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλές γιορτές με υγεία προσωπική και οικογενειακή, ευτυχισμένο και ειρηνικό το νέο έτος 2020», καταλήγει η ανακοίνωση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα