Μην αγοράσεις, υιοθέτησε!

Παρασκευή, 27 Δεκέμβριος 2019 14:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μην αγοράσεις, υιοθέτησε!

Πανέμορφα πλάσματα που περιμένουν καρτερικά κάποιον να τα αγαπήσει και να ανταποδώσουν στο μέγιστο αυτή την αγάπη. Η υιοθεσία αδέσποτου ζώου συντροφιάς είναι πράξη συμπόνιας και αγάπης. Γι’  αυτό αν έχεις σκοπό αυτές τις γιορτές, να αγοράσεις ένα σκυλάκι, σκέψου πως υπάρχουν τόσα που περιμένουν να αποκτήσουν ένα ζεστό σπίτι.

Αν είστε φιλόζωοι και θέλετε να αποκτήσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις ευθύνες που φέρει μαζί του ένα κατοικίδιο, δώστε μια ευκαιρία σε ένα αδέσποτο και μην αγοράσετε.

Ο Δήμος Σπάρτης προσφέρει για υιοθεσία, αδέσποτα ζώα συντροφιάς (σκύλους), τα οποία έχει περισυλλέξει, εξετάσει και φιλοξενεί σε ειδικό χώρο.  Όσοι, λοιπόν, επιθυμείτε να υιοθετήσετε ένα ζώο συντροφιάς, μπορείτε να καλείτε καθημερινά κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2731361132, 2731361127, 2731082003, 6942683994.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα ζώα που ψάχνουν τη νέα τους οικογένεια εδώ.
 

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα