Προοπτική συνεργασίας Περιφέρειας με Μ. Μανουσάκη για το 1821

Δευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2019 17:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προοπτική συνεργασίας Περιφέρειας με Μ. Μανουσάκη για το 1821

Το ενδεχόμενο συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον γνωστό σκηνοθέτη και πρώην πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης, Μανούσο Μανουσάκη, εξετάστηκε στη συνάντηση που είχε μαζί του ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στην Τρίπολη.

Συγκριμένα, στη συνάντηση συζητήθηκε η δυνατότητα δημιουργίας ενός ντοκιμαντέρ, ενόψει των εορτασμών -το 2021- της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η θεματολογία του ντοκιμαντέρ θα περιστρέφεται σε θέματα του εθνικο-απελευθερωτικού αγώνα που σχετίζονται με την Πελοπόννησο, όπως λ.χ. η συμμετοχή μοναστηριών στην εθνική υπόθεση, σημαντικές μάχες που έλαβαν χώρα στον Μοριά, φυλακίσεις αγωνιστών, αλλά και το φιλελληνικό ρεύμα στην Πελοπόννησο.

Στη συνάντηση συμμετείχε και η Λάκαινα περιφερειακή σύμβουλος κ. Μαργαρίτα Σπυριδάκου, η οποία είναι εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας για τις επετειακές εκδηλώσεις των 200 ετών από το 1821.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti