Αρωγός στο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Μάνης ο Δικηγορικός Γυθείου

Παρασκευή, 03 Ιανουάριος 2020 08:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αρωγός στο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Μάνης ο Δικηγορικός Γυθείου

Στηρίζοντας το έργο φιλανθρωπίας της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Γυθείου συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια καταπολέμησης της ανέχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας, που έχει ξεκινήσει  ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομου Γ΄ με τη δημιουργία «Κοινωνικού Παντοπωλείου» της καθ’ Ημάς Ιεράς Μητροπόλεως.

Για το σκοπό αυτό, ο Δικηγορικός Σύλλογος Γυθείου καλεί όλα τα μέλη του, ως συμβολική χειρονομία έμπρακτης αλληλεγγύης και αναγνώρισης της προσφοράς και του ανθρωπιστικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης, να ανταποκριθούν στην πρόσκληση της Εκκλησίας, προσφέροντας τρόφιμα και χρήματα, «ώστε να συμβάλουν ουσιαστικά στη στήριξη πολλών οικογενειών που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης».

«Καν’ το με ΑΓΑΠΗ, γιατί η αγάπη και η αλληλεγγύη είναι η πραγματική απάντηση στην κρίση των ημερών», είναι η έκκληση του Δικηγορικού Γυθείου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών