Έδωσε όρκο ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων Κ. Κορωνιός (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2020 17:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έδωσε όρκο ο νέος διοικητής  του Νοσοκομείου Μολάων Κ. Κορωνιός (ΦΩΤΟ)

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου αναπληρωτή διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, με αρμοδιότητα στο Νοσοκομείο Μολάων, κ. Κωνσταντίνου Κορωνιού, έλαβε χώρα σήμερα Πέμπτη (9/1). Η ορκωμοσία του Σπαρτιάτη οικονομολόγου και διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διενεργήθηκε από τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας κ. Γιάννη Καρβέλη.

Ακολούθησε συνεργασία με θέμα τον γενικότερο σχεδιασμό της Υγειονομικής Περιφέρειας και την ιεράρχηση των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυση των θεμάτων της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων.

Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Κορωνιός τοποθετήθηκε στη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Μολάων με απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια τον περασμένο Νοέμβριο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα