Μεταπτυχιακό Ολυμπιακών σπουδών στο ΤΟΔΑ Σπάρτης

Σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία

Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020 13:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μεταπτυχιακό Ολυμπιακών σπουδών  στο ΤΟΔΑ Σπάρτης

Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, σε συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού  του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη, υλοποιεί για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21, μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τίτλο «Ολυμπιακές Σπουδές, Ολυμπιακή Παιδεία, Οργάνωση και Διοίκηση Ολυμπιακών Εκδηλώσεων».

Δικαίωμα υποβολής ενδιαφέροντος, έχουν όλοι οι απόφοιτοι ανώτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, με πτυχίο στις Ολυμπιακές Σπουδές, στην Αθλητική Οργάνωση και Διοίκηση, Φυσική Αγωγή, Δημοσιογραφία, Οικονομικά, καθώς επίσης και οι κάτοχοι πτυχίων με συναφή με τα προαναφερθέντα θέματα.

Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι τρία εξάμηνα. Οι φοιτητές υποχρεούνται να παρευρεθούν στα δύο εξάμηνα διαλέξεων ενώ το τρίτο θα πραγματοποιηθεί εξ' αποστάσεως.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις τις Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία και στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με το βιογραφικό τους θα πρέπει να προσκομίσουν στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ή να αποστείλουν στη διεύθυνση: οδός Αμφιπόλεως 21, 2025, Στρόβολος Κύπρου τα παρακάτω δικαιολογητικά:
- Ένα πιστοποιημένο αντίγραφο διπλώματος ή πτυχίου με αναλυτική βαθμολογία
- Δύο συστατικές επιστολές εκ των οποίων η μία να προέρχεται από καθηγητή Πανεπιστημίου. -Οποιαδήποτε άλλη συστατική επιστολή ειδικά από Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή ή Ακαδημία ή άλλου αθλητικού οργανισμού θα ληφθεί υπόψη.
- Αντίγραφο οποιουδήποτε διπλώματος ξένης γλώσσας.
- Ευδιάκριτο αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου.
- Αντίγραφο οποιασδήποτε δημοσιευμένης ακαδημαϊκής εργασίας.
- Δύο ευδιάκριτες φωτογραφίες διαβατηρίου.

Όλα τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα από επίσημο φορέα.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος είναι η Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών