Επιχορήγηση λακωνικών επιχειρήσεων για συμμετοχή στη «Food Expo»

Από το Επιμελητήριο

Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020 16:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιχορήγηση λακωνικών επιχειρήσεων για συμμετοχή στη «Food Expo»

Το Επιμελητήριο Λακωνίας επιχορηγεί τη συμμετοχή των επιχειρήσεων-μελών του στην έκθεση τροφίμων και ποτών «Food Expo Greece 2020», που θα διεξαχθεί το τριήμερο 7 έως 9 Μαρτίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» (αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος).

Το κόστος ενοικίασης ίχνους εδάφους, σύμφωνα με την προσφορά που έχει επιτύχει το Επιμελητήριο για τα μέλη του είναι 155,00€/τμ πλέον ΦΠΑ. Το Επιμελητήριο παρέχει για την κάθε συμμετέχουσα εταιρία δωρεάν δύο τετραγωνικά μέτρα. Η επιχορήγηση του Επιμελητηρίου θα καταβληθεί για την κάθε επιχείρηση απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία «FORUM AE», ποσό που θα αφαιρεθεί από το συμφωνητικό συμμετοχής που θα υπογράψει το κάθε μέλος του Επιμελητηρίου με τη διοργανώτρια εταιρία.

Τα μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους προς το Επιμελητήριο έως και το έτος 2020 και να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως την Τετάρτη 22/1/2020 και ώρα 14:00. Στη συνέχεια θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη διοργανώτρια εταιρία για το κλείσιμο του περιπτέρου τους.

Πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr και στο συνημμένο έντυπο.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στα τηλέφωνα 2733022279 & 2733029006 (εσωτ. 5 – κ. Γκαραβέλη).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών