Συνεχίζει τις δράσεις το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

Πανελλήνιο μαθητικό συνέδριο στο πλαίσιο του εορτασμού «Σαλαμίνα – Θερμοπύλες 2020»

Τρίτη, 21 Ιανουάριος 2020 11:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεχίζει τις δράσεις το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

Στο πλαίσιο του επετειακού έτους «Σαλαμίνα – Θερμοπύλες 2020», το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», σε συνεργασία με το Κολλέγιο Αθηνών, συμφωνήσαν στη διεξαγωγή πανελλαδικού μαθητικού συνεδρίου, με τη συμμετοχή μαθητών και από την ομογένεια με θέμα «Διάλογος ή Σύγκρουση των πολιτισμών; Με αφορμή το ορόσημο των 2.500 χρόνων από την μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας».

Η διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου τετραμήνου του 2020, έχει σκοπό να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα πως η νέα γενιά αγκαλιάζει αυτή τη σημαντική επέτειο. «Είμαι πολύ υπερήφανη και συγκινημένη που οι μαθητές της χώρας μας γίνονται κοινωνοί της μεγάλης προσπάθειας να τιμήσουμε τα 2.500 χρόνια από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας και την Μάχη των Θερμοπυλών», δήλωσε η κ. Βαρδινογιάννη.

Η σχετική εγκύκλιος θα αποσταλεί σύντομα σε όλα τα σχολεία της χώρας και της ομογένειας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών