Νέα τμήματα στο ΚΔΒΜ του Δήμου Σπάρτης

Τρίτη, 21 Ιανουάριος 2020 12:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέα τμήματα στο ΚΔΒΜ του Δήμου Σπάρτης

Ο Δήμος Σπάρτης , το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, συνεχίζουν τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σπάρτης, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις, εθνικής και τοπικής εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σπάρτης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:
- Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα ( σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ), 25 ώρες
- Νέες Τεχνολογίες στην τρίτη ηλικία, 25 ώρες
- Επεξεργασία Κειμένου-Διαδίκτυο (Ι) 50 ώρες

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ( Ευαγγελιστρίας 85-87 Σπάρτη) στο τηλέφωνο 2731022226 (εσωτ.120,121,122,123) και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών