Την Τετάρτη στον «Λακωνικό Τύπο» αποκλειστική συνέντευξη του Μανιάτη γλύπτη Μιχ. Κάσση

Τρίτη, 21 Ιανουάριος 2020 13:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Την Τετάρτη στον «Λακωνικό Τύπο» αποκλειστική συνέντευξη του Μανιάτη γλύπτη Μιχ. Κάσση

Διαβάστε στην αυριανή (Τετάρτη 22/1/2020) έντυπη έκδοση του «Λακωνικού Τύπου» αποκλειστική συνέντευξη (στήλη ΣυνΛακεδαιμονίων) του καταξιωμένου Μανιάτη γλύπτη και λαογράφου Μιχάλη Κάσση. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στην αγαπημένη του γενέτειρα, το σημαντικότερο έργο τη ζωής του, τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας, τους πνευματικούς ανθρώπους, ενώ αποκαλύπτει και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Για 28η χρονιά, στο εργαστήριο του Μανιάτη δημιουργού στο Ν. Φάληρο Αττικής ο Σύλλογος Φίλων Μουσείου Μάνης-Μιχ. Κάσση διενεργεί κάθε μήνα διαλέξεις σχετικά με τον Πολιτισμό – Ιστορία – Γλώσσα και Οικολογία από διακεκριμένους επιστήμονες και καλλιτέχνες και φυσικά με εισηγητή τον ίδιο τον Μιχ. Κάσση.

Μη χάσετε τον «Λακωνικό Τύπο« που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα. Γίνετε τώρα συνδρομητές για να έρχεται καθημερινά η εφημερίδα στην πόρτα σας, πέντε φορές την εβδομάδα! Καλέστε τώρα στο 27310 81253.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών