«Σαφάρι» της ΕΛΑΣ με 71 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Χειροπέδες σε 18 άτομα στη Λακωνία

Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 11:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σαφάρι» της ΕΛΑΣ με 71 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (22/1) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Έγιναν έλεγχοι σε συνολικά 998 άτομα, εκ των οποίων τα 743 ήταν Έλληνες και τα 255 αλλοδαποί, καθώς και σε 784 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 139 άτομα, από τα οποία 78 ήταν Έλληνες και 61 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 71 άτομα.

Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν 18 άτομα και ειδικότερα: Δύο Έλληνες για καταδικαστικά έγγραφα, ένας Έλληνας κι ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 14 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου  βεβαιώθηκαν συνολικά 259 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: μικροποσότητα κάνναβης στην Αργολίδα, μικροποσότητα ηρωίνης στην Κορινθία και μικροποσότητα και τέσσερα τσιγαριλίκια κάνναβης στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος