Στον βόρειο Ταΰγετο πεζοπορεί ο ΕΟΣ Σπάρτης

Την Κυριακή

Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 12:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στον βόρειο Ταΰγετο πεζοπορεί ο ΕΟΣ Σπάρτης

Ορειβατική εξόρμηση στον βόρειο Ταΰγετο πραγματοποιεί ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Σπάρτης, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.  

Ειδικότερα, η ομάδα θα μεταβεί στην κορυφή Γούβες (1.852 μ) με αφετηρία τους Σουστιάνους. Η υψομετρική διαφορά είναι της τάξης των 1.200 μέτρων, περίπου, ενώ ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Β-Γ (δύσκολη). Η διάρκεια της πορείας ανέρχεται σε, περίπου, 8 ώρες. Η ανάβαση γίνεται από τους Σουστιάνους μέχρι τη θέση Λάκες από σηματαδοτημένο μονοπάτι και μετά μέσω της ράχης απευθείας στην κορυφή. Θα ακολουθήσει επιστροφή από την ίδια διαδρομή.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7:30΄ το πρωί της Κυριακής με ΙΧ από το κλειστό γυμναστήριο για Σουστιάνους.

Απαραίτητα για τη συμμετοχή είναι η πολύ καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή χειμερινός ατομικός εξοπλισμός (οπωσδήποτε αδιάβροχα ορειβατικά άρβυλα, γκέτες κλπ).

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν,  το αργότερο ως το βράδυ της Παρασκευής (24/1), με τους συντονιστές της ανάβασης κ. Κώστα Λαγανά (τηλ. 6974098419) και Παν. Παππά (τηλ. 6945832701).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti