ΔΕΔΑ: Εκ παραδρομής η «εξαίρεση» της Σπάρτης από το φυσικό αέριο

Τι ισχυρίζεται η Επιχείρηση για την εσφαλμένη ενημέρωση

Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2020 18:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΔΕΔΑ: Εκ παραδρομής η «εξαίρεση» της Σπάρτης από το φυσικό αέριο

Να «διασκεδάσει τις εντυπώσεις» και να κατευνάσει τους τόνους που προκάλεσε το εσφαλμένο δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων που εμφάνιζε τη Σπάρτη και τη Λακωνία, εκτός σχεδιασμού για την ανάπτυξη δικτύου φυσικού αερίου, επιχειρεί η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύου Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ)

Η απάντηση στο Επιμελητήριο
Στην επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννη Παναρίτη προς την Δημόσια Επιχείρηση Δικτύου Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) και λοιπούς θεσμικούς φορείς, σχετικά με δημοσίευση της ΔΕΔΑ στο ΑΠΕ ΜΠΕ για το πρόγραμμα επέκτασης του φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο οποίο δε συμπεριλαμβανόταν η Σπάρτη, το Γραφείο Τύπου της ΔΕΔΑ απέστειλε το εξής μήνυμα:

«Αξιότιμε κύριε Παναρίτη,

Εκ μέρους της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε. (ΔΕΔΑ), θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Σπάρτη περιλαμβάνεται κανονικά στο πρόγραμμα ανάπτυξης των δικτύων φυσικού αερίου για την περίοδο 2020 – 2023. Eκ παραδρομής δεν έγινε αναφορά στην Σπάρτη στο σχετικό χθεσινό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ και για τον λόγο αυτόν σήμερα (03/02/2020) έγινε η απαραίτητη διευκρίνιση».

Η απάντηση στην ΟΕΒΕΛ
Ανάλογη ήταν η απάντηση της ΔΕΔΑ και στη διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Λακωνίας:

«Αξιότιμε κύριε Ροϊνέ,

Εκ μέρους της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε. (ΔΕΔΑ), θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Σπάρτη περιλαμβάνεται κανονικά στο πρόγραμμα ανάπτυξης των δικτύων φυσικού αερίου για την περίοδο 2020 – 2023. Eκ παραδρομής δεν έγινε αναφορά στην Σπάρτη στο σχετικό χθεσινό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ και για τον λόγο αυτόν σήμερα έγινε η απαραίτητη διευκρίνιση:

Η Σπάρτη περιλαμβάνεται κανονικά στο πρόγραμμα επέκτασης των δικτύων φυσικού αερίου για την περίοδο 2020 - 2023, ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιες πηγές της διοίκησης της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ). Με αφορμή το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε χθες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι εκ παραδρομής ο κατάλογος με τις πόλεις όπου θα αναπτυχθούν δίκτυα, που γνωστοποιήθηκε στο Πρακτορείο, δεν περιελάμβανε τη Σπάρτη».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος