Νέοι διοικητές της Πυροσβεστικής σε Λακωνία και Πελοπόννησο

Το προφίλ των Γ. Αλικάκου και Αθ. Κολυβήρα - Ρεπορτάζ «Λακωνικού Τύπου»

Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2020 13:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέοι διοικητές της Πυροσβεστικής σε Λακωνία και Πελοπόννησο

Συνεδρίασαν τη Δευτέρα 10  Φεβρουαρίου το Πρωτοβάθμιο Ανώτατο Συμβούλιο, όσο και το Ανώτερο Συμβούλιο, καθώς και το Συμβούλιο Μεταθέσεων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, προχωρώντας σε κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Λακωνικού Τύπου», με απόφαση των παραπάνω οργάνων, ο Πύραρχος Γεώργιος Αλικάκος είναι ο νέος διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λακωνίας. Ο νέος επικεφαλής της Πυροσβεστικής στον νομό είναι λακωνικής καταγωγής και μέχρι πρότινος υπηρετούσε με τον βαθμό του Αντιπυράρχου ως διευθυντής της Διεύθυνσης  Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Πυροσβεστικής (ΔΑΕΕΠ), προτού λάβει προαγωγή στον βαθμό του Πυράρχου και τοποθετηθεί στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λακωνίας.

Εξάλλου, ο διοικητής της ΠΥ Σπάρτης Γεώργιος Καρακίτσος προήχθη στον βαθμό του Αρχιπυράρχου και τοποθετείται διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Πειραιά.

Όσον αφορά την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, ο μέχρι πρότινος επικεφαλής Αρχιπύραρχος Θεόδωρος Λαρέζος αποστρατεύεται και στη θέση του τοποθετείται ο Αρχιπύραρχος Αθανάσιος Κολυβήρας, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης.

Με νεότερη απόφαση των αρμοδίων οργάνων αναμένεται να καθοριστούν οι θέσεις ευθύνης των υπολοίπων Αξιωματικών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος