Κατάθεση δελτίου απογραφής για στρατεύσιμους γεννηθέντες το 2002

Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2020 15:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κατάθεση δελτίου απογραφής για στρατεύσιμους γεννηθέντες το 2002

Η Στρατολογική Υπηρεσία Πελοποννήσου καλεί τους στρατεύσιμους, που γεννήθηκαν το έτος 2002, να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής μέχρι και την 1η Απριλίου 2020.

Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία, είτε σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή και σε αρμόδια Προξενική Αρχή,  για όσους διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό.

Κατά την παρουσίασή τους, οι στρατεύσιμοι πρέπει να προσκομίζουν απαραίτητα τα παρακάτω δικαιολογητικά (πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα): α. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή ελληνικού διαβατηρίου, β. Βεβαίωση απόδοσης Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) η οποία εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ, γ. Βεβαίωση ΑΜΚΑ η οποία εκδίδεται από τον δικτυακό τόπο www.amka.gr, δ. Γνωστοποίηση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (e-mail), ε. Αριθμό κινητού τηλεφώνου (εφόσον διαθέτουν).

Όσοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας καλούνται να υποβάλλουν ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις στις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα