Να χαρίσουμε το δικαίωμα στη ζωή στον Κώστα από τη Μονεμβασιά…

Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 15:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Να χαρίσουμε το δικαίωμα στη ζωή   στον Κώστα από τη Μονεμβασιά…

Τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωή του δίνει ο 36χρονος Κώστας Καλλάς από τη Μονεμβασιά. Στις 12 Οκτωβρίου 2016, ο πατέρας δύο παιδιών είχε ένα σοβαρό ατύχημα με άλογο, με συνέπεια  να υποστεί κατάγματα στα οστά του προσώπου του.

Παρά την ιατρική φροντίδα που του παρασχέθηκε, δεν έχει καταφέρει να επανέλθει μέχρι σήμερα. Νοσηλεύτηκε αρκετές φορές και πέρασε πολλές ημέρες διασωληνωμένος στην εντατική. Κινδύνευσε πολύ, αλλά με το πείσμα του, τη φροντίδα των ανθρώπων που τον αγαπούν και των ιατρών κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Κώστας έχει διαρροή εγκεφαλονωτιαίου υγρού από τη μύτη, με κίνδυνο μόλυνσης απειλητικό για τη ζωή του, καθώς υπάρχει ανοικτή δίοδος για να περάσουν μικρόβια από τη μύτη του στον εγκέφαλο του. Πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα για να αποκατασταθεί αυτό το πρόβλημα. Επιπρόσθετα, οι πολλές ημέρες νοσηλείας στην εντατική του προκάλεσαν δυσλειτουργία και στα δύο του πόδια, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί μερική αναπηρία, να μην μπορεί να εργασθεί και να πρέπει να υποβληθεί σε ένα χειρουργείο στο κάθε πόδι.

Τα τρία χειρουργεία στα οποία πρέπει να υποβληθεί, μπορούν να γίνουν μόνο από εξειδικευμένους γιατρούς σε ειδικό θεραπευτήριο. Στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσει εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να επανέλθει πλήρως.

Το κόστος όλων των παραπάνω ενεργειών ανέρχεται υπολογιστικά στο ποσό των 50.000 ευρώ.

Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε ατομικός ερανικός τραπεζικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα,  ο οποίος δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια με Α.Δ.Α. : 6ΥΝΟ46ΜΤΛΚ-99Ε, με τα παρακάτω στοιχεία:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
Αριθμός λογαριασμού: 418/00369518
IBAN λογαριασμού:  GR 5101104180000041800369518
Όνομα Δικαιούχου: ΚΑΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ
 
«Αν βοηθήσουμε όλοι μας με λίγα χρήματα, χωρίς να στερηθούμε κάτι, ο Κώστας θα καταφέρει να χειρουργηθεί και να γίνει καλά! Μόνο με συλλογική προσπάθεια μπορεί να γίνει αυτό πραγματικότητα», αναφέρουν οι φίλοι του που αποφάσισαν να κοινοποιήσουν το θέμα και να συμβάλλουν στην άμεση αποκατάσταση του Κώστα. «Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

17.2.2020 Η ζωή ανήκει και στον Κώστα 2

17.2.2020 Η ζωή ανήκει και στον Κώστα

17.2.2020 Η ζωή ανήκει και στον Κώστα 1

με πληροφορίες από www.monemvasianews.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα