19 συλλήψεις έβγαλε επιδρομή της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Εξιχνιάστηκαν τρείς κλοπές στους Μολάους

Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020 12:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
19 συλλήψεις έβγαλε επιδρομή της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Μία ακόμα εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έλαβε χώρα την Παρασκευή 21/2. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε 1.067  άτομα, εκ των οποίων τα 798 ήταν Έλληνες και τα 269 αλλοδαποί, καθώς και σε 844 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 163 άτομα, από τα οποία 82 ήταν Έλληνες και 81 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 98 άτομα.

Στη Λακωνία συνελήφθησαν 19 άτομα και ειδικότερα: Τρεις αλλοδαποί για κλοπή, ένας  Έλληνας για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, ένας Έλληνας για καταδικαστικό έγγραφο, δύο Έλληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δώδεκα αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στη Λακωνία, επίσης, εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, τρεις περιπτώσεις κλοπών σε κατάστημα και σχολείο που είχαν γίνει στους Μολάους, κατά το χρονικό διάστημα από 24/1/2020 έως 21/2/2020. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών αλλοδαπών, ηλικίας 17, 18 και 21 ετών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν συνολικά 356 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: μικροποσότητα κάνναβης, ένα στιλέτο και μία ξύλινη ράβδος (γκλοπ) στην Αργολίδα, προϊόντα παραεμπορίου στην Αρκαδία, μικροποσότητα κάνναβης και προϊόντα παραεμπορίου στην Κορινθία, μικροποσότητα κάνναβης, ένα κυνηγετικό όπλο και μία σπάθα στη Λακωνία και μικροποσότητες κάνναβης, ένα τσιγαριλίκι και δύο ναρκωτικά δισκία στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα