«Έσμιξαν» στην ετήσια συνάθροισή τους οι Απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020 13:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Έσμιξαν» στην ετήσια συνάθροισή τους οι Απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση-συνεστίασή του στο κέντρο διασκεδάσεως  «ΑΜΙ» στη Μαγούλα Λακωνίας.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Λιάσκος, αφού χαιρέτισε του προσκεκλημένους,  ενημέρωσε τα μέλη του Συνδέσμου για τα θέματα που τους απασχολούν και στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο προέβη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο εφημέριος Μαγούλας π. Γεώργιος Φωτόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, η δημοτική σύμβουλος Σπάρτης κ. Αδαμαντία  Βαγιακάκου και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. Βασίλης Τσιγαρίδης. Επσίης, παρέστησαν ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λακωνίας κ. Αθανάσιος Ντέρος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Δημοσίου κ. Χαρίλαος Ξερούλης, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης κ. Χρήστος Κοντάκος, καθώς και πλήθος μελών και φίλων του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας, μετά των οικογενειών τους.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti