Εκταφές λόγω κορεσμού στο β’ νεκροταφείο Σπάρτης

Ειδοποίηση του Δ. Σπάρτης προς οικείους για υποχρεωτικές ανακομιδές

Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2020 07:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκταφές λόγω κορεσμού στο β’ νεκροταφείο Σπάρτης

Η Υπηρεσία Κοιμητηρίων του Δ. Σπάρτης καλεί τους συγγενείς-οικείους θανόντων, οι οποίοι εμφαίνονται ενταφιασμένοι κατά τα έτη 2005 και προγενέστερα, στους τομείς Β’ & Γ’ του β’ κοιμητηρίου Σπάρτης, να προσέλθουν άμεσα στην Υπηρεσία, για να διευθετήσουν το θέμα των εκταφών των οικείων τους, διότι έχει επέλθει κορεσμός στο εν λόγω κοιμητήριο.

Μετά την πάροδο ενός μηνός από την παρούσα ανακοίνωση (δηλαδή μετά τις 25/3/2020_, εάν οι υπόχρεοι των τάφων που προαναφέρθηκαν δεν ενδιαφερθούν, ο Δήμος Σπάρτης θα προχωρήσει σταδιακά σε υπηρεσιακές ανακομιδές/εκταφές, χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Ομοίως καλούνται οι συγγενείς-οικείοι των θανόντων, οι οποίοι εμφαίνονται ενταφιασμένοι κατά τα έτη 2005 και προγενέστερα, στους υπόλοιπους τομείς Δ’, Ε’, ΣΤ’, Ζ’ & Η’ του κοιμητηρίου, όπως διευθετήσουν άμεσα το θέμα των εκταφών των οικείων τους (θα ακολουθήσει άμεσα ανάλογη ανακοίνωση περί υπηρεσιακών ανακομιδών).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Κοιμητηρίων Δ. Σπάρτης στο τηλ: 2731361133 (Μαγούλα Σπάρτης, τέως δημαρχείο Δ. Μυστρά).

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση του Δ. Σπάρτης εδώ

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti