Λαμπαδηδρόμος της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη η Μαρ. Μητσοτάκη

Μετά τους Μπάτλερ, Ζέιν κ.α.

Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2020 14:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λαμπαδηδρόμος της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη η Μαρ. Μητσοτάκη

Ακόμα ένα επώνυμο πρόσωπο προστίθεται στη λίστα των λαμπαδηδρόμων που θα τρέξουν με την Ολυμπιακή Φλόγα στην περιοχή της Σπάρτης. Πρόκειται για τη σύζυγο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, η οποία θα παραδώσει τη Φλόγα στον Χολιγουντιανό ηθοποιό Τζεράρντ Μπάτλερ που ενσάρκωσε τον Λεωνίδα στη θρυλική ταινία «300». Η πληροφορία για έλευση της πρώτης κυρίας της χώρας στη λακωνική πρωτεύουσα επιβεβαιώνεται στον «ΛΤ» από πηγές στον Δ. Σπάρτης.

Σημειώνεται ότι η Ολυμπιακή Φλόγα θα διέλθει από τη Σπάρτη την Παρασκευή από τη 13 Μαρτίου, στην πορεία της ενόψει των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο της Ιαπωνίας.

Συνολικά, πέντε θα είναι οι λαμπαδηδρόμοι της διαδρομής στη Σπάρτη, με αφετηρία το Παλαιολόγιο και τερματισμό στο άγαλμα του Λεωνίδα.

 Εκτός από τους Μαρ. Μητσοτάκη και Τζ. Μπάτλερ, πρώτος λαμπαδηδρόμος θα είναι ο Ιταλός Τζιάνι Νουνάρι, παραγωγός των «300», ενώ θα τρέξουν ακόμη ο μανιάτικης καταγωγής ηθοποιός Μπίλι Ζέιν (από το Σμύνος Αν. Μάνης), γνωστός από την ταινία «Τιτανικός», αλλά και η λακωνικής καταγωγής κ. Καλλιρόη Δανάλη-Αποστολόπουλου. Η τελευταία ορίστηκε πρόσφατα άμισθος σύμβουλος του Δήμου Σπάρτης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο των 2.500 ετών από τη Μάχη των Θερμοπυλών, ενώ θα φέρει τον διακριτικό τίτλο της επίτιμης πρέσβειρας της πόλης της Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα