Νέα τμήματα στα ΚΔΒΜ του Δήμου Σπάρτης

Σάββατο, 29 Φεβρουάριος 2020 09:16 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέα τμήματα στα ΚΔΒΜ του Δήμου Σπάρτης

Από το Δήμο Σπάρτης, ανακοινώνεται, ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, συνεχίζεται η επιτυχής λειτουργία του ΚΔΒΜ του Δήμου Σπάρτης, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο ΚΔΒΜ του Δήμου Σπάρτης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

-Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ) διάρκειας 25 ωρών.

-Νέες τεχνολογίες στην τρίτη ηλικίας, διάρκειας 25 ωρών.

-Επεξεργασία Κειμένου-Διαδίκτυο (Ι), διάρκειας 50 ωρών

- Σύγχρονες Τραπεζικές Συναλλαγές, διάρκειας 25 ωρών

-Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα- e-επιχειρειν, διάρκειας 25 ωρών

- Επιχειρηματικότητα και τουριστική πολιτιστική ανάπτυξη, διάρκειας 25 ωρών

-Κοινωνική Οικονομία και κοινωνική επιχειρηματικότητα, διάρκειας 50 ωρών.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης καθώς επίσης και μέλη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψηφίου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο, 27310 22226 (εσωτ.120,121,122,123) και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα