Συλλήψεις, παραβάσεις και κατασχέσεις στην Πελοπόννησο

Χειροπέδες σε 18 άτομα και εξιχνίαση κλοπής στη Λακωνία

Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2020 11:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συλλήψεις, παραβάσεις και κατασχέσεις στην Πελοπόννησο

Εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα 26 έως 28/2. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των πέντε νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Συνολικά, έγιναν έλεγχοι σε 860 άτομα, εκ των 671 ήταν Έλληνες και τα 189 αλλοδαποί, καθώς και σε 658 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 90 άτομα, από τα οποία 49 Έλληνες και 4 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 48 άτομα.
Συγκεκριμένα, στη Λακωνία συνελήφθησαν 18 άτομα και ειδικότερα: Ένας αλλοδαπός για ναρκωτικά, τέσσερις Έλληνες για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 13  αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στη Λακωνία εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, μία περίπτωση κλοπής σε οικία που είχε γίνει στις 9/2/2020 σε περιοχή του Δήμου Σπάρτης. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου.

Επίσης, από την Αστυνομία βεβαιώθηκαν συνολικά 301 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: μία σιδερογροθιά στην Αργολίδα, μικροποσότητα κάνναβης στη Λακωνία, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης και πέντε δενδρύλλια κάνναβης στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti