Εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Σπάρτης στον Ταΰγετο

Την Κυριακή 8/3

Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2020 12:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Σπάρτης στον Ταΰγετο

Εξόρμηση για τα μέλη του θα πραγματοποιήσει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης την Κυριακή 8 Μαρτίου. Ειδικότερα, θα ακολουθηθεί η δριαδρομή, Πικουλιάνικα-Πηγή Κανελλάκια- Κορυφή  Γαϊδουρόραχης-Λατζινίκος-Πικουλιάνικα. Η διάρκεια της διαδρομής υπολογίζεται σε 6,5 με 7 ώρες ενώ ο βαθμός της δυσκολίας της χαρακτηρίζεται ως μέτριος.

Η κορυφή Λατζινίκος βρίσκεται πάνω από τον οικισμό Πικουλιάνικα, σε υψόμετρο 1569μ. Η διαδρομή προσφέρει εναλλαγή τοπίων και πεδίων και πανέμορφη θέα στα ψηλά.

Η πορεία απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και τον κατάλληλο για την εποχή ατομικό εξοπλισμό.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7:30 το πρωί της Κυριακής από το Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης  και με Ι.Χ προς τα Πικουλιάνικα όπου θα γίνει και η εκκίνηση της πορείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στον συντονιστή της εξόρμησης κ. Παναγιώτη Παππά στο τηλέφωνο 6945832701 μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαρτίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti