Κάτοικος Αττικής από την Κοκκάλα Αν. Μάνης ο άνδρας με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Ο 89χρονος είναι το πρώτο επίσημο κρούσμα στη Λακωνία

Τετάρτη, 18 Μάρτιος 2020 19:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κάτοικος Αττικής από την Κοκκάλα Αν. Μάνης ο άνδρας με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Μετά από τη γειτονική Μεσσηνία, όπου γιατρός του Νοσοκομείου Καλαμάτας διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, καταγράφηκε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού στον νομό Λακωνίας, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα ο «Λακωνικός Τύπος». Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα, 89 ετών, με καταγωγή από την Κοκκάλα Αν. Μάνης, ο οποίος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και αφού υποβλήθηκε στις σχετικές  εξετάσεις, πιστοποιήθηκε ότι το δείγμα του είναι θετικό στον ιό. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ο ηλικιωμένος δεν είναι μόνιμος κάτοικος της παραπάνω περιοχής, καθώς διαμένει στην Αττική, ωστόσο το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν στην παραπάνω περιοχή της Μάνης.

Κατά τις πληροφορίες, ο άνδρας παρουσιάζει ελαφρά συμπτώματα και η κλινική εικόνα του χαρακτηριζόταν καλή, ενώ είχε μεταφερθεί σε ειδικό θάλαμο απομόνωσης στο Νοσοκομείο Σπάρτης τις τελευταίες ημέρες. Δεν αποκλείεται να διακομισθεί στη συνέχεια σε νοσοκομείο των Αθηνών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε καραντίνα έχει τεθεί και η σύζυγός του, όπως και μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου, για προληπτικούς λόγους.

Σημειώνεται πως από το Νοσοκομείο Σπάρτης έχουν αποσταλεί και άλλα δείγματα από άτομα που προσήλθαν με συμπτώματα κορονοϊού και αναμένονται τα αποτελέσματα.

 
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti