Αυτά είναι τα ψητοπωλεία της Σπάρτης που κλείνουν λόγω κορονοϊού

Τι δήλωσε στον ΛΤ ο Δ. Μπάρδης

Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2020 15:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αυτά είναι τα ψητοπωλεία της Σπάρτης που κλείνουν λόγω κορονοϊού

Όπως γνωστοποίησε νωρίτερα ο «Λακωνικός Τύπος», με απόφαση που έλαβαν από κοινού, οι ιδιοκτήτες ορισμένων ψητοπωλείων της Σπάρτης, ανέστειλαν προσωρινά της λειτουργία των επιχειρήσεων τους από την Τετάρτη (18/3), ως προληπτικό μέτρο απέναντι στον κορονοϊό.

Ειδικότερα, κλειστά θα παραμείνουν τα ψητοπωλεία: «Ο Λεωνίδας», «Η ψησταριά της Βούλας», «Η πιάτσα της μάσας», «Έμπα στο ψητό» και «Παρθενών». Επίσης, έχει αναστείλει τη λειτουργία του από τη Δευτέρα (16/3) το ψητοπωλείο Κ. Αναστασόπουλου (Κ. Παλαιολόγου 42).

Οι υπόλοιπες επιχειρήσεις-ψητοπωλεία της πόλης που δεν αναγράφονται παραπάνω συνεχίζουν τη λειτουργία τους κανονικά (για delivery και take away).

Όπως αναφέρει από το ψητοπωλείο Παρθενών ο κ. Δημήτρης Μπάρδης, η παραπάνω απόφαση ελήφθη «σε αυτές τις δύσκολες ώρες που ζούμε όλοι μας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους και στους πελάτες μας και με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19. Θεωρούμε πως είναι για το καλό όλων μας. Τώρα προέχει όλοι μας να τηρήσουμε αυτά που οι αρμόδιοι ανακοινώνουν. Παίρνουμε όλα τα μέτρα προστασίας και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

Επίσης, μιλώντας στον «Λακωνικό Τύπο» ο Δ. Μπάρδης επεσήμανε ότι «οδηγηθήκαμε στην απόφαση αναστολής λειτουργίας, καθώς προτάξαμε την προστασία του προσωπικού και των οικογενειών μας», ενώ πρόσθεσε ότι τις τελευταίες ημέρες ο τζίρος των καταστημάτων παρουσίασε σημαντική πτώση λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών