Κλειστές το Σάββατο όλες οι λαϊκές αγορές!

Νέοι περιορισμοί και στα σούπερ μάρκετ

Παρασκευή, 20 Μάρτιος 2020 18:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κλειστές το Σάββατο όλες οι λαϊκές αγορές!

Εκτάκτως το Σάββατο (21/3) θα είναι κλειστές όλες οι λαϊκές αγορές της χώρας, με απόφαση της κυβέρνησης ως μέτρο για τη μετάδοση του κορονοϊού, ενώ από την προσεχή Δευτέρα (23/3) οι λαϊκές θα λειτουργούν με τους μισούς πωλητές.

Παράλληλα, πλέον, θα επιτρέπεται μόνο ένα άτομο ανά 15 τμ στα σούπερ μάρκετ, ενώ ως γνωστόν απαγορεύονται όλες οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων.

Εξάλλου, αυστηρή προειδοποίηση προς όλους τους πολίτες απηύθυνε για ακόμα μια φορά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς όπως είπε όσα συμβαίνουν  δεν πρόκειται για άσκηση αλλά για πραγματική μάχη. «Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την κοινωνική μας ευθύνη» σημείωσε και πρόσθεσε: «Κάποιοι συμπολίτες μας δεν το τηρούν και νομίζουν ότι είναι ώρα εκδρομής στο χωριό ή το εξοχικό, είπε ακόμα. Η πλειοψηφία τηρεί τους κανόνες αλλά κάποιοι δείχνουν αντικοινωνική συμπεριφορά. Θα τονίσω ότι από εμάς και την συμπεριφορά μας θα εξαρτηθεί αν η κυβέρνηση θα πάρει πιο δραστικά μέτρα».

Επίσης, από το Σάββατο θα επιτρέπεται η μετάβαση μόνο στα νησιά για τους μόνιμους κατοίκους, ενώ απαγορεύεται ο απόπλους των ιδιωτικών σκαφών αναψυχής.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti