Εθελοντές αναζητά το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Σπάρτης

Τρίτη, 24 Μάρτιος 2020 15:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εθελοντές αναζητά το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Σπάρτης

Εθελοντές αναζητά ο Δήμος Σπάρτης με στόχο να προσφέρει επιπλέον βοήθεια στους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες και στα μοναχικά άτομα της Τρίτης Ηλικίας, σε αυτές τις δύσκολες ώρες που ζούμε όλοι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Δήμος Σπάρτης συγκεκριμένα αναζητά εθελοντές για την επιπλέον υποστήριξη των δομών της πρόνοιας στον τομέα της υγείας, όπως ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές και γιατρούς, καθώς επίσης όσους επιθυμούν να βοηθήσουν στην λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ενώ απευθύνει  έκκληση σε όλους τους Σπαρτιάτες δημότες να προσφέρουν απλόχερα τη βοήθεια τους.

Στην επιλογή των εθελοντών συνεκτιμάται η εργασιακή εμπειρία, οι δεξιότητες του κάθε εθελοντή και το εν γένει ενδιαφέρον του για να εργαστεί σε συγκεκριμένα πεδία που χρήζουν άμεσης ενίσχυσης για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που έχουν ανακύψει.

«Μέλημα μας είναι η καλή υγεία όλων καθώς θα τηρούνται αυστηρά οι κανόνες ατομικής προστασίας», αναφέρει ο Δ. Σπάρτης.

Πριν συμπληρώσετε την αίτηση, πρέπει να έχετε υπόψη πως στις ομάδες αυξημένου κινδύνου για σοβαρή λοίμωξη COVID-19 περιλαμβάνονται:
- Άτομα άνω των 70 ετών
- Άτομα με βαριά καρδιοπάθεια
- Άτομα με βαριά πνευμονοπάθεια
- Άτομα με αρρύθμιστο σακχαρώδη διαβήτη
- Καρκινοπαθείς υπό ενεργό χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία ή ανοσοθεραπεία
- Μεταμοσχευμένοι που λαμβάνουν δύο ή περισσότερα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς επίσης και για να συμπληρώσετε τη φόρμα του εθελοντή,  μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα  2731022226 (εσωτ. 123) ή 2731081866 (εσωτ. 123).

Η αίτηση μπορεί να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti