Παράδειγμα προς μίμηση ο πρόεδρος της ΤΚ Στεφανιάς Χρ. Παπαδάκος

Προσφέρει τον μισθό του στο ταμείο για τον κορονοϊό

Δευτέρα, 30 Μάρτιος 2020 20:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράδειγμα προς μίμηση ο πρόεδρος της ΤΚ Στεφανιάς Χρ. Παπαδάκος

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στεφανιάς Δ. Ευρώτα κ. Χρήστος Παπαδάκος είναι από τους πρώτους εκπροσώπους αρχών στη Λακωνία που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικ. Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη για ενίσχυση του νέου ταμείου για τον κορονοϊό που ιδρύθηκε στη χώρα μας. Ο εκπρόσωπος της Στεφανιάς γνωστοποίησε ότι προσφέρει τους μισθούς δύο μηνών για την ενίσχυση της εθνικής προσπάθειας στη μάχη κατά του Covid-19.

Στη δήλωσή του ο κ. Παπαδάκος αναφέρει τα εξής: «Ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στεφανιάς καταθέτω την αντιμισθία μου δύο μηνών στο νεοϊδρυθέν ταμείο για την καταπολέμηση του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ (COVID -19), ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας (Π.τ.Δ) και του Πρωθυπουργού.

Ως αιρετοί στην δύσκολη και πρωτοφανή περίοδο που ζούμε πρέπει να είμαστε στην πρώτη γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας στα πλαίσια των οδηγιών των υπεύθυνων γιατρών και του προβλεπόμενου σχεδίου πολιτικής προστασίας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα