Μισό εκατομμύριο μέχρι τώρα από την Περιφέρεια για αναλώσιμα προς τις δημόσιες δομές υγείας

Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2020 08:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μισό εκατομμύριο μέχρι τώρα από την Περιφέρεια για αναλώσιμα προς τις δημόσιες δομές υγείας

Το μισό εκατομμύριο ευρώ αγγίζει, η μέχρι τώρα δαπάνη της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την προμήθεια υγειονομικού υλικού, που ζητούνται από τις δημόσιες δομές υγείας που βρίσκονται εντός των ορίων της.

Ο κ. Νίκας, ανέφερε πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να καλύπτεται η οποιαδήποτε έλλειψη παρουσιάζεται ωστόσο σημείωσε πως υπάρχουν δυσκολίες στην εξεύρεση ορισμένων ειδών, λόγω των ειδικών συνθηκών που υφίστανται.

 Σημείωσε παράλληλα ότι προτεραιότητα της Περιφέρειας τη δεδομένη χρονική στιγμή, αποτελεί ο εφοδιασμός του δημόσιου τομέα υγείας και για την ώρα, δεν υπάρχει η δυνατότητα ανταπόκρισης σε ανάλογα αιτήματα ιδιωτών γιατρών, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο, να υπάρξει ανταπόκριση, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti