Θρήνος στις Κροκεές για τον απρόσμενο θάνατο του Ευστρ. Διακουμάκου

Νεκρός σε δυστύχημα με τρακτέρ

Κυριακή, 12 Απρίλιος 2020 14:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θρήνος στις Κροκεές για τον απρόσμενο θάνατο του Ευστρ. Διακουμάκου

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία των Κροκεών στη θλιβερή είδηση του απρόσμενου θανάτου του Στράτη Διακουμάκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από δυστύχημα με γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ) στην περιοχή Βασιλακίου Δ. Ευρώτα. Το μοιραίο συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου 11/4, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το τρακτέρ που χειριζόταν ο 62χρονος άνδρας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου Κροκεάτη. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

Όπως γράφει το krokees.gr, o 62χρονος Στράτης ήταν ένα φιλήσυχο μέλος της κοινωνίας των Κροκέων, οικογενειάρχης με δύο παιδιά, εργατικός με δραστηριότητα στον  πρωτογενή τομέα,  ενώ είχε και προσφορά στο κοινά της περιοχής, διατελώντας πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κροκεών στο διάστημα 2000-2003.

φωτο: krokees.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti