Επιβεβαίωσε τον Τατούλη ο περιφερειάρχης Π. Νίκας (VIDEO)

«H Κυβέρνηση ήταν ενήμερη»

Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2020 15:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιβεβαίωσε τον Τατούλη ο περιφερειάρχης Π. Νίκας (VIDEO)

Στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, με τον Τάκη Χατζή φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 22/04 ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με την εξάπλωση του Covid-19 στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Κρανίδι του νομού Αργολίδας.

Ερωτώμενος για τα μέτρα πρόληψης που έλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του νέου κορονοϊού, τόνισε, ότι ουδέποτε έλαβε τις επιστολές που απέστειλε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλος και πως η Κυβέρνηση ήταν ενήμερη για την κατάσταση που επικρατούσε στην συγκεκριμένη δομή φιλοξενίας.

Διευκρίνισε δε, πως η Περιφέρεια έχει διαθέσει πάνω από 2.500.000 εκατομμύρια ευρώ για μέτρα πρόληψης στα όρια των νομών της και πως σε καθημερινή βάση γίνεται ενδελεχής ενημέρωση για την κατάσταση της εξάπλωσης του ιού στην περιφέρεια.  

Και ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής κ. Τάκης Χατζής, συνέχισε να κάνει ερωτήσεις στον κ. Νίκα, σχετικά με το επίμαχο θέμα των κρουσμάτων στην Ερμιονίδα, ο Περιφερειάρχης εξαφανίστηκε από το πλάνο με τον δημοσιογράφο να του ζητά επίμονα να επιστρέψει στη θέση του. Έπειτα από τις εκκλήσεις του κ. Χατζή, τελικά ο κ. Νίκας επέστρεψε στο πλάνο...λέγοντας απλά ότι θυμήθηκε κάτι που έπρεπε να κάνει.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη, έγινε γνωστό πως αναμένονται-ίσως και μέσα στην ημέρα- τα αποτελέσματα 170 δειγμάτων ακόμα, ενώ έχει στηθεί ένα ενισχυμένο κέντρο υγείας στελεχωμένο από 6 ιατρούς και 4 νοσηλευτές ώστε να γίνεται έλεγχος στους νοσούντες αλλά και σε νέα πιθανά κρούσματα. Ενώ τα θετικά διαπιστωμένα κρούσματα από το ξενοδοχείο, που ανήκουν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες, έχουν απομονωθεί σε κτιριακές εγκαταστάσεις εκτός της δομής.

Ανεπαρκής στις ερωτήσεις τους, σύμφωνα με την άποψη των δημοσιογράφων της εκπομπής «Εκτός Γραμμής», φάνηκε ο κ. Νίκας, καθώς  θεώρησαν πως ο Περιφερειάρχης, έπρεπε να είναι πλήρως ενημερωμένος για τα κρίσιμα θέματα που έχουν προκύψει στην εν λόγω δομή φιλοξενίας, θέματα που φάνηκε να αγνοεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Δειτε ΕΔΩ το βίντεο 

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti