Συνάντηση Δαβάκη με τους γεωπόνους της Λακωνίας

για την επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα

Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 14:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Δαβάκη με τους γεωπόνους της Λακωνίας

Συνάντηση με το Γεωπονικό Σύλλογο Λακωνίας πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Μπουραζάνης, η Αντιπρόεδρος κ. Μαριλένα Χρυσιδάκου, ο Γραμματέας κ. Χρύσανθος Κωστάκος καθώς επίσης και ο Αντιπερειφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης.

Βασικά θέματα της συζήτησης ήταν η παρούσα κατάσταση στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής και τα μέτρα που μπορούν και πρέπει να ληφθούν για την επανεκκίνησή του.

Ο κ. Δαβάκης, άκουσε με προσοχή τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις των εκπροσώπων του Συλλόγου, οι οποίες επικεντρώθηκαν σε ορισμένα βασικά ζητήματα του πρωτογενούς τομέα, όπως η σποροπαραγωγή, η ανάπτυξη νέων ποικιλιών, τα εγγειοβελτιωτικά έργα, η οριστικοποίηση των χρήσεων γης, η διάθεση των προϊόντων κρέατος στην αγορά και η πάταξη του παρεμπορίου.  

Ο Λάκωνας βουλευτής, υπογράμμισε την κρισιμότητας της στήριξης του πρωτογενούς τομέα και επισήμανε το γεγονός της χορήγησης των 150 εκατ. ευρώ, εκ μέρους της κυβερνήσεως, που θα κατευθυνθούν σε στοχευμένες δράσεις.
Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Δαβάκης, ευχαρίστησε το Σύλλογο Γεωπόνων Λακωνίας για τις εμπεριστατωμένες προτάσεις του και δεσμεύτηκε για την προώθησή τους στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα