Έντεκα συλλήψεις σε επιδρομή της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Χειροπέδες σε 48 άτομα σε όλη την Πελοπόννησο

Παρασκευή, 08 Μάιος 2020 16:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έντεκα συλλήψεις σε επιδρομή της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη (6/5), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 862 άτομα, εκ των οποίων τα 620 ήταν ημεδαποί και τα 242 αλλοδαποί, καθώς και σε 697 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 104 άτομα, από τα οποία 69 ήταν ημεδαποί και 35 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 48 άτομα.

Πιο αναλυτικά, στη Λακωνία συνελήφθησαν 11 άτομα κι ειδικότερα:     Ένας ημεδαπός για παράβαση του Νόμου Περί Βεγγαλικών, δύο ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, τρείς  για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο αλλοδαποί κι ένας ημεδαπός για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και δύο αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην Πελοπόννησο βεβαιώθηκαν συνολικά 160 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν τέσσερις κροτίδες στη Λακωνία.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα