Με 20 οχήματα ενισχύεται ο στόλος της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο

Τετάρτη, 13 Μάιος 2020 12:55 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με 20 οχήματα ενισχύεται ο στόλος της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο

Παρελήφθησαν 70 νέα οχήματα υπηρεσιακού χρωματισμού τα οποία εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα οχήματα αυτά αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014 - 2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» των Περιφερειών Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου, Κεντρικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου και Βορείου Αιγαίου.

Πιο αναλυτικά κατανέμονται: 20 στην Πελοπόννησο, 15 στην Αττική, 9 στη Θεσσαλονίκη, 6 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 5 στη Στερεά Ελλάδα, 4 στη Δυτική Μακεδονία, 4 στα Ιόνια Νησιά, 4 στην Ήπειρο και 3 στο Βόρειο Αιγαίο.

Σημειώνεται ότι από αρχές του έτους έχουν παραληφθεί από την ΕΛΑΣ συνολικά 564 οχήματα τα οποία διατέθηκαν σε διάφορες υπηρεσίες του Σώματος σε όλη τη χώρα. Μεταξύ αυτών και 35 οχήματα τον Μάρτιο τα οποία αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014 - 2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» και κατανεμήθηκαν (από επτά) σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία.

«Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύθηκε σημαντικά και αναβαθμίστηκε η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των κατά τόπους αστυνομικών Υπηρεσιών και βελτιώθηκε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου», επισημαίνει η ΕΛΑΣ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα