Συλλυπητήριο ψήφισμα του «Πλήθωνα» για τον Χρ. Τσαγκαρούλη

Τετάρτη, 13 Μάιος 2020 16:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συλλυπητήριο ψήφισμα του «Πλήθωνα» για τον Χρ. Τσαγκαρούλη

Τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του Χρήστου Τσαγκαρούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (9/5), σε ηλικία μόλις 30 ετών, μεταφέρει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης «Πλήθων». Ειδικότερα, σε ψήφισμα που υπογράφουν ο πρόεδρος του «Πλήθωνα», Θεόδωρος Καψάλης,  και η γενική γραμματέας, Γεωργία Μπολοβιτσιώτη, αναφέρονται τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακεδαίμονος “Ο ΠΛΗΘΩΝ” εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια του Χρήστου Τσαγκαρούλη, ενός νέου ανθρώπου, οικογενειάρχη και τέκνο ιδιαίτερα αγαπητών συναδέλφων.

Η εκπαιδευτική κοινότητα πενθεί επίσης και για την απώλεια και ενός πολλά υποσχόμενου δασκάλου, μια και ο αγαπητός Χρήστος φιλοδοξούσε να χαράξει τη δική του διαδρομή στην εκπαίδευση. Πορεία που προδιαγραφόταν λαμπρή, αφού ήταν σμιλευμένος από άξιους μαστόρους και προικισμένος με τα ευγενέστερα των υλικών.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Στη μνήμη του, το Δ.Σ. αποφάσισε να παραστεί στην Εξόδιο ακολουθία, να εκδώσει το παρόν ψήφισμα και αντί στεφάνου να καταθέσει χρηματικό ποσό στο “Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης”.

Καλό σου ταξίδι Χρήστο.

“Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί”
Γ. Σεφέρης»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti