«Οι χαρές και οι βόλτες των σκουπιδιών»

Απάντηση Σκρουμπέλου σε Κανακάκο

Τρίτη, 19 Μάιος 2020 12:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Οι χαρές και οι βόλτες των σκουπιδιών»

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του νυν και του τέως αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δ. Σπάρτης για το θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων. Μετά την απάντηση του Χρήστου Κανακάκου σε άρθρο του Βασίλη Σκρουμπέλου, ο τελευταίος επανήλθε στο ζήτημα, κι απευθυνόμενος στο στέλεχος της δημοτικής Αρχής, υπογράμμισε:

«Στη προσπάθειά σας, κ. Αντιδήμαρχε, να ωραιοποιήσετε με την απάντησή σας, τα όσα θα γίνουν με την λύση που επιλέξατε για να πηγαίνουν τα σκουπίδια στην Αλογομάνδρα, μάλλον τα πράγματα τα χειροτερεύσατε. Δεν  ήθελα να ξαναμπώ σε αυτή τη διαδικασία αλλά με προκαλέσατε. Η διαδρομή κ. Αντιδήμαρχε τόσο των απορριμμάτων όσο και των απορριμματοφόρων θα είναι 79 και 158 χιλ αντίστοιχα. Τώρα αν κάποια χιλιόμετρα θα τα κάνουν απορριμματοφόρα του ΣΔΙΤ, όπως λέτε, δεν νομίζω τα κόμιστρα να μας τα κάνουν δώρο. Εμείς θα τα πληρώσουμε μέσω της τιμής(;) που έχει συμφωνηθεί να πληρώνει ο Δήμος ανά τόνο. Απλά με τη μεταφόρτωσή τους στον ΣΜΑ (όταν, όπου και όποτε και αυτός γίνει) τα σκουπίδια θα κάνουν μια ακόμη "χαρά".

Εύχομαι, τελειώνοντας, να δοθεί λύση που θα βοηθά το περιβάλλον, θα είναι συμφέρουσα για τους πολίτες, και θα δίνει οριστικό τέλος σε αυτό το τεράστιο θέμα».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti