Τατούλης και Τζανετέα πιέζουν για το νέο μουσείο Σπάρτης

Καθυστέρηση στη σύμβαση για τη μελέτη του έργου

Τρίτη, 19 Μάιος 2020 14:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τατούλης και Τζανετέα πιέζουν για το νέο μουσείο Σπάρτης

Στην μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή  αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 18/5, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος», Πέτρος Τατούλης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων.

Ο κ. Τατούλης κάλεσε δημόσια τον κ. Νίκα να μην καθυστερεί άλλο την υπογραφή της σύμβασης  με τον ανάδοχο για τη μελέτη του νέου αρχαιολογικού μουσείου Σπάρτης.

«Για το έργο αυτό, επεσήμανε ο κ. Τατούλης, έχουμε ήδη εξασφαλίσει 2.700.000 ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει η εμβληματική πόλη της Σπάρτης ένα μουσείο αντάξιο της ιστορίας της».

Τζανετέα: «Θέσαμε τις βάσεις
για το νέο μουσείο»
Σε ανάρτησή της για το ίδιο θέμα, η τέως αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επεσήμανε: «Η 18 Μαΐου είναι Διεθνής Ημέρα Μουσείων. Δέκα μήνες μετά την ολοκλήρωση του Αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για το νέο αρχαιολογικό μουσείο Σπάρτης δεν έχει ακόμα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο. Ο πρώην Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου, κάλεσε τον κ Νίκα να υπογράψει άμεσα τη σύμβαση για την ολοκλήρωση της μελέτης. Θέσαμε τις βάσεις για το νέο μουσείο και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέχρι την ολοκλήρωσή του».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti