Covid 19-Κορωνοϊός S.O.S.

Το σχόλιο του «Σκορπιού»

Πέμπτη, 21 Μάιος 2020 12:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Covid 19-Κορωνοϊός S.O.S.

Είναι να μην τρελαίνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις; Τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, ο Τύπος και οι TV όλου του κόσμου το έχουν καθημερινό πρώτο θέμα: Covid 19-Κορωνοϊός. Ιός απρόβλεπτα ύπουλος θανατηφόρος και άκρως μεταδοτικός, S.O.S. για την ανθρωπότητα, πανδημία.

Στα Μ.Μ.Ε. της χώρας μας, καθημερινά με την παρουσία καθηγητών ιατρών πνευμονολόγων κ.α. μάς ενημερώνουν: προφυλάξεις, αρχικά συμπτώματα του ιού, συμβουλές για την προστασία μας, ιατρικές γνωμοδοτήσεις διαπρεπών επιστημόνων, και ο ημέτερος καθηγητής Ιατρός κ. Σωτήρ Τσιόδρας μάς ανακοινώνει θανάτους και ασθενούντες της Ελλάδος, και παγκοσμίως κατά χιλιάδες ημερησίως. Ο έτερος των παρουσιαστών της κυβερνήσεως στην T.V. υφυπουργός κ. Χαρδαλιάς μάς ανακοινώνει κυβερνητικά απαγορευτικά μέτρα προστασίας από τον θανατηφόρο ιό με επακόλουθο χρηματικά πρόστιμα στους παραβάτες, πεζούς και οδηγούς τροχοφόρων.

Και όλα τα παραπάνω, και άλλα, πάρα πολλά μέτρα προστασίας μας με σκοπό, την αποφυγή μολύνσεως, της υγείας μας.

Η μάσκα καθιερώθηκε επ’ αόριστο, λουκέτο σε εμπορικά καταστήματα, και κάθε είδους επαγγελματικής δραστηριότητας, ακόμα και στις εκκλησίες, με την σύμφωνη γνώμη πολιτείας και Αρχιεπισκοπής. Δικαίως βέβαια, παρά του ότι, από την θεία μετάληψη, ΟΥΔΕΙΣ είχε κολλήσει σε παλαιότερες επιδημίες. Τί λέτε, δεν είναι ευλογία Θεού;

Κες και κοι γνωστό σε πολλούς, αριθμητικά η υγεία συμβολίζεται με την μονάδα το 1 και ακολουθούν τα μηδενικά που καθένα εκπροσωπεί επίγειες αποκτήσεις μας, υλικές ή πνευματικές, αυξάνοντας την μονάδα (1) σε 10, 100, 1000 κοκ. Νοείται με την διαγραφή μηδενικών, μειώνονται τα επιτεύγματά μας. Όμως διαβιούμε γιατί έχομε την υγείαν μας. Με διαγραφή, όμως, την μονάδα όλα μηδενίζονται.

Κες και κοι το διανοείσθε πόσο ευάλωτοι είμαστε στον κορωνοϊό και πόσο αβέβαιο είναι το μέλλον μας, μέχρι εξευρέσεως το αντίδοτο, το αναμενόμενο εμβόλιο;

Και μέχρι τότε καθιερώνεται η μάσκα, με επακόλουθες ποινές παραβατικότητας, μένω στο σπίτι, κρατώ αποστάσεις, και δεκάδες άλλες προφυλάξεις που πρέπει με ευλάβεια να τηρούμε.

Γνωστοποιήθηκε, ότι ο ιός πρωτοεμφανίσθηκε τέλος του 2019 στην πόλη ΟΥΧΑΝ της Κίνας που αριθμεί άνω των 100.000 κινέζων. Με τα πρώτα κρούσματα της νόσου επεβλήθη άκρα μυστικότητα διάρρευσής του, με επακόλουθο τους χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια νοσούντες.

Καμία ενημέρωση από την Κίνα για την επερχόμενη καλπάζουσα πανδημία. Ερώτημα, όλης της υφηλίου ΓΙΑΤΙ;

Θα μπορούσαν να επιβάλουν αυστηρά μέτρα εξόδου των κατοίκων της ΟΥΧΑΝ στην χώρα τους, όσον και παγκοσμίως προς λήψην μέτρων προστασίας, από το αρχικό στάδιο της νόσου, πριν την ραγδαία εξάπλωσή της.

Δεν μας είπαν πόθεν προήλθε ο θανατηφόρος αυτός ιός, το ξέρουν και δεν το αποκαλύπτουν, ή το… ψάχνουν;… μούγκα… Η Κίνα τηρεί σιγή ιχθύος, το ίδιο και τα πληγέντα κράτη, δεν θα το μάθουμε ποτέ; Δεν θα μας το αποκαλύψουν; Εδώ η υγεία έρχεται δεύτερη με πρώτη την παγκοσμιοποίηση.

Σας υπενθυμίζω την ατομική βόμβα της Χιροσίμα στην Ιαπωνία στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που ισοπέδωσε την πόλη με χιλιάδες νεκρούς, και παραμένει μέχρι σήμερα, μαύρη κηλίδα ένα αγκάθι για την USA που το τόλμησε. Η Κίνα δεν είναι εγκληματική χώρα. Στην παρούσα πανδημία, μόνον η USA επιτίθεται ευθέως κατά της Κίνας από τον πρόεδρο κ. Τραμπ. (καίτοι λέει διάφορες άλλες ανοησίες).

Επιστήμονες πιστεύουν ότι ο ΙΟΣ πέρασε από τα ζώα στον άνθρωπο. Εάν κρίνουμε από την Κινέζικη κουζίνα τους, είναι να τρελαίνεσαι. Είναι ένας λαός παμφάγος που τρώει,… επιλεκτικά μικρά ζωάκια που προμηθεύεται από πάγκους υπαίθριων λαϊκών αγορών της ΟΥΧΑΝ και μάλιστα θεωρούνται… λιχουδιές για τους Κινέζους. Ναι, μην απορείτε: Φίδια-αρουραίοι-αράχνες-νυχτερίδες-σαύρες-ασβοί και ασιατικά έντομα…, επιλεγμένα βέβαια.

Κάπου διάβασα ότι ο Ιός προήλθε από σούπες με νυχτερίδες. Μπορεί να είναι και έτσι. Όλα πιθανά, και αιωρείται με πιθανότητα να μολυνθούμε.

Κινδυνεύουμε από ώρα σε ώρα, και ευτυχώς στην πατρίδα μας τα πάντα είναι ελεγχόμενα από την πολιτεία, με συμβουλές, απαγορεύσεις, και πρόστιμα στους παρακούοντες ασυνείδητους.

Αγαπητοί μου, ο Θεός να βάλει το χέρι του. Οι δέκα εντολές του ΚΥΡΙΟΥ έχουν παραμερισθεί (να μην ειπώ κάτι χειρότερο) και είναι λυπηρό στο Ορθόδοξο θρήσκευμα μας να μην αποζητούμε την σωτηρία μας. Όμως, τί να ειπώ όταν κάποιοι δηλώνουν άθεοι και μάλιστα κρατικοί λειτουργοί. Όχι δεν κάνω ιερατικό κήρυγμα, αυτό ανήκει στους πατέρες της εκκλησίας, αλλά και εμείς έχομε ένα λόγο να ειπούμε το πιστεύω μας, το θρήσκευμά μας.

Στην τηλεόραση προ ημερών, είδα τον πρόεδρο Ερντογάν της Τουρκίας, να λέει… ο Θεός (Αλλάχ) θα μας βοηθήσει: Έχετε ακούσει κάτι σχετικό στην Ελλάδα από εκπροσώπους του κράτους ή δημοσιογράφους; Όχι βέβαια: Μοναδική εξαίρεση θα σας ειπώ, όταν διάβασα ένα σχόλιο για τον Κορωνοϊό από ένα δημοσιογράφο του Αθηναϊκού Τύπου που κλείνοντας το σχόλιό του, επικαλέσθη την ευχή «ο Θεός να βάλει το χέρι του».

Και ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ κλείνω με την ευλογία του Θεού να μάς έχει υγιείς και την προσευχή που είναι καλό να την λέμε όπως το Πάτερ ημών…

«Βασιλεύ ουράνιε παράκλητε το πνεύμα της αληθείας, ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, ο θησαυρός των ΑΓΑΘΩΝ και ΖΩΗΣ χορηγός, ελθέ και σκήνοσων εν ημίν και καθάρισον ημάς από πάσης κηλίδος και ΣΩΣΟΝ αγαθέ τας ψυχάς ημών». Αμήν.

Σκορπιός

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα