Έργα και χρήση αιγιαλού στο ΔΣ Μονεμβασίας

Παρασκευή, 22 Μάιος 2020 12:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έργα και χρήση αιγιαλού στο ΔΣ Μονεμβασίας

Δια περιφοράς συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μονεμβασίας την Τρίτη 26 Μαΐου με εννέα θέματα στην ατζέντα του.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
- Περί αγοράς ακινήτου με δημοπρασία υπόδειξη μελών στην Επιτροπή Καθορισμού Τμήματος, ορισμός μελών για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας. Εισηγητής: κ. Μαυρομιχάλης.
- Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου τρέχοντος έτους, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργου. Εισηγητής: κ. Μαυρομιχάλης.
- Πρόσληψη ναυαγοσωστών με διάρκεια σύμβασης ως 3 μήνες για την αντιμετώπιση της ναυαγοσωστικής κάλυψης 2 θέσεων στις παραλίες του Δ. Μονεμβασίας. Εισηγητής: κ. Μαυρομιχάλης.
- Περί υπογραφής μνημονίου συνεργασίας για τη διενέργεια σωστικής αρχαιολογικής έρευνας στο πλαίσιο του έργου «Αποχέτευση και επεξεργασία λυμάτων Μολάων». Εισηγητής: κ. Μαυρομιχάλης.
- Περί έγκρισης του 1ου Τακτοποιητικού ΑΠΕ του έργου «Επέκταση δικτύου ύδρευσης ΔΕ Βοιών». Εισηγητής: κ. Κουστονικολής.
- Περί έγκρισης Πρωτοκόλλου «Οριστικής Παραλαβής του έργου Αποκατάσταση ζημιών οδοποιίας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων της 29ης Σεπτεμβρίου 2018 που έπληξαν το Δήμο Μονεμβασίας». Εισηγητής: κ. Κουτσονικολής.
- Επιβολή δυνητικού τέλους για την εκτέλεση του έργου «Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου οικισμών Πακίων-Μολάων, αναμόρφωση του δημοτικού προϋπολογισμού του τρέχοντος έτους». Εισηγητής: κ. Μαυρομιχάλης.
- Έγκριση χορήγησης άδειας κυκλοφορίας ζωήλατου οχήματος στον οικισμό της Πλύτρας. Εισηγητής: κ. Σουρλάς.
- Καθορισμός χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας σε τρίτους και τιμήματος για τους έχοντες το δικαίωμα της χρήσης άνευ δημοπρασίας και καθορισμός χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού κατόπιν δημοπρασίας και τιμή εκκίνησης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland