
Έτοιμη να υποδεχτεί εκ νέου προσκυνητές είναι από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου η Ιερά Μονή Παναγίας Έλωνας στη Νότια Κυνουρία.
Οι ώρες που θα δέχεται τους προσκυνητές η μονή είναι, τις καθημερινές από τις 8:00 πμ έως τις 8:00 μμ, ενώ τα Σαββατοκύριακα το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται από τις 7:00 πμ έως τις 8:00 μμ.
Οι ιερές ακολουθίες θα διεξάγονται κανονικά το Σάββατο και την Κυριακή, πάντα με τις υγειονομικές συστάσεις που προβλέπονται.
Για τον μήνα Ιούνιο, τέλος, δεν θα επιτρέπονται διανυκτερεύσεις για τους πιστούς.
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών