Εθελοντική αιμοδοσία στην Σκάλα

την Πέμπτη 4/6

Τετάρτη, 03 Ιούνιος 2020 09:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εθελοντική αιμοδοσία στην Σκάλα

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα «Νικηφόρος Βρεττάκος», την Πέμπτη 4 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σκάλας.

Η αιμοληψία θα διαρκέσει από τις 6:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ., ενώ όλη τη διαδικασία θα φέρει εις πέρας κινητό συνεργείο του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, με ειδικευμένο προσωπικό.
Καλούνται όλοι οι υγιείς άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 έως 61 ετών, να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ενισχύοντας την εθελοντική ομάδα αιμοδοτών Σκάλας.
Το αίμα δεν αγοράζεται, αντίθετα μόνο προσφέρεται, γι' αυτό και η πράξη της αιμοδοσίας συνιστά το μεγαλύτερο έργο ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα