Προβλήματα στη δακοκτονία λόγω καθυστερήσεων υπουργείου και ΑΣΕΠ

Παρεμβάσεις εισηγείται ο Ν. Τζινιέρης

Τρίτη, 02 Ιούνιος 2020 18:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προβλήματα στη δακοκτονία λόγω καθυστερήσεων υπουργείου και ΑΣΕΠ

Τα προβλήματα που έχουν διαπιστωθεί μέχρι στιγμής κατά την εφαρμογή του προγράμματος δακοκτονίας επισημαίνει σε έγγραφό του προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ο αρμόδιος για θέματα προγραμματισμού και ανάπτυξης αντιπεριφερειάρχης Νίκωνας Τζινιέρης.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, «τα αποθέματα των φαρμάκων δεν επαρκούν για την πλήρη εφαρμογή (4 ψεκασμοί) του προγράμματος για το 2020”, ενώ παράλληλα «έχει καθυστερήσει σημαντικά η έγκριση από το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη τομεαρχών δακοκτονίας».

Ο Ν. Τζινιέρης εισηγείται να γίνουν παρεμβάσεις, αφ’ ενός στο αρμόδιο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης «προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες του διαγωνισμού που αυτό διενεργεί για την προμήθεια των φαρμάκων και αφ’ ετέρου στο ΑΣΕΠ «προκειμένου να δοθεί άμεσα η έγκριση πρόσληψης των τομεαρχών δακοκτονίας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα