Νίκας για φυσικό αέριο: «Είμαστε απολύτως ανυποχώρητοι στις θέσεις μας»

Στήριξη της Περιφέρειας στη ΔΕΔΑ

Παρασκευή, 05 Ιούνιος 2020 11:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νίκας για φυσικό αέριο: «Είμαστε απολύτως ανυποχώρητοι στις θέσεις μας»

Μένοντας πιστή στις θέσεις και τις απόψεις της η Περιφέρεια Πελοποννήσου, δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο πως θεωρεί μέγιστο πλήγμα κατά της, την μη υλοποίηση του σχεδιασμού της ΔΕΔΑ για το φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο. «Είμαστε απολύτως ανυποχώρητοι στις θέσεις μας», δήλωσε την Πέμπτη 4/6 ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Καθώς δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη η απόφαση της ΡΑΕ σχετικά με τον σχεδιασμό της ΔΕΔΑ για τα δίκτυα φυσικού αερίου, ο περιφερειάρχης ξεκαθάρισε:
«Δεν δεχόμαστε αιτήσεις ιδιωτών με την επιλογή συγκεκριμένων πόλεων. Αυτό που δεχόμαστε είναι η ΔΕΔΑ, την κρατική παρουσία στον σχεδιασμό του φυσικού αερίου. Και θέλουμε βεβαιότητες, πότε θα ξεκινήσει, πότε θα ολοκληρωθεί, με τι τιμολόγιο. Όπως βεβαίως και την κάλυψη ολόκληρης της Πελοποννήσου, γιατί το φυσικό αέριο είναι συγκριτικό πλεονέκτημα και πρέπει να το έχουν όλοι για την οικονομική τους ανάπτυξη».

Τέλος, ο κ. Νίκας ανακοίνωσε ότι όσον αφορά την υπόθεση του φυσικού αερίου σύντομα θα αρχίσει κύκλος συζητήσεων στην Αθήνα με γνώμονα και την πρόσφατη σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti