Ευχαριστήριο της οικογένειας Τσαγκαρούλη για τον πρόωρα χαμένο Χρήστο

Παρασκευή, 05 Ιούνιος 2020 12:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστήριο της οικογένειας Τσαγκαρούλη για τον πρόωρα χαμένο Χρήστο

Τις εγκάρδιες ευχαριστίες προς όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές και στο πένθος για τον θάνατο του δικού τους ανθρώπου μεταφέρει η οικογένεια του Χρήστου Τσαγκαρούλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Η οικογένεια αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Προς όλους τους, με οποιονδήποτε τρόπο, εκδήλωσαν την αγάπη τους, συμμετέχοντας  στην επί 16μηνη οικογενειακή μας δοκιμασία και κυρίως κατά την εκδημία του  πολυαγαπημένου μας Χρήστου Τσαγκαρούλη, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες,  αντευχόμενοι υγεία και όλα τ’ αγαθά του Θεού.

Η σύζυγος, η  κορούλα, οι γονείς και τ’ αδέρφια».

Αξίζει να αναφερθεί ότι «φύλακας-άγγελος» για τον πρόωρα χαμένο Χρήστο υπήρξε η αγαπημένη του μητέρα που βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή της δοκιμασίας στο πλευρό του.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti